ONS CREDO: ‘U VRAAGT WIJ VAREN!’

Onze bemanning

Onze gastvrouw: Reintje

onze gastvrouw

Reintje

WANNEER BEGON U ALS GASTVROUW TE WERKEN OP SARAH EN ALLURE?

Ik ben sinds 2007 gastvrouw op verschillende hotelschepen. Ik werk zowel op Sarah als op het zusterschip Allure. Dit jaar zat ik 6 weken op Allure en 11 weken op Sarah.

WAT MAAKT DE BAAN VAN GASTVROUW ZO MOOI?

De diversiteit aan mensen waar ik mee te maken krijg vind ik het allermooist. Daarnaast is het ook de dynamiek. Elke dag zijn er weer andere situaties waar ik op moet reageren. Gasten tevreden stellen en zorgen dat zij een onvergetelijke vakantie hebben is wat mijn werk zo mooi maakt.

HOE ZORGT U DAAR DAN VOOR?

Ik blijf altijd vrolijk en opgewekt en luister goed naar mensen. Ik probeer door te vragen om te zien wat ik voor hen kan betekenen. Soms zijn dat kleine dingen zoals een dunner dekbed, extra kussen  of vragen over het schip. Ik weet alles van de schepen dus daarvoor zitten ze bij mij goed. Ik heet mensen altijd hartelijk welkom op het schip en zorg voor een positieve sfeer. Ook als het buiten giet van de regen: wij zorgen dat binnen de zon schijnt!

Wat heeft u met schepen?

Varen en reizen zit echt bij mij in het bloed. Ik kom uit een gezin waarin altijd veel werd gevaren, ik word dus al van kleins af aan omringd door water.

Hoe omschrijft u Sarah en Allure?

Vooral de intimiteit van de salons is heel fijn. De schepen zijn knus, gezellig en kleinschalig. Ik krijg er een echt familiegevoel. De bemanning is gezellig en vriendelijk en we varen zeer mooie routes.

Wat zou u willen zeggen tegen mensen die nog twijfelen of ze op fietsvakantie gaan?

Als u het nog nooit heeft gedaan zeg ik: gewoon doen. U heeft er gegarandeerd weer een leuke ervaring bij!

De rest van de bemanning